Missie en visie

Wij tekenen voor Goede Zorg

Ons MSNW-logo is een vloeiend geschreven handtekening. Niet voor niets. Artsen zetten dagelijks tientallen keren hun handtekening om de juiste zorg voor hun patiënten te regelen.
De MSNW-handtekening staat symbool voor de zorg die onze medisch specialisten en medewerkers gezamenlijk met de grootste precisie, toewijding en vakkundigheid iedere dag weer bieden. Goede Zorg, daar tekenen wij voor bij MSNW!

 

Bij goede zorg staat de patiënt altijd centraal

Bijna nergens luistert goed communiceren zo nauw als in de medische sector. Het niet tijdig of onvolledig doorgeven van informatie kan in ons vak immers verstrekkende gevolgen hebben. De missie van MSNW is om vanuit de menselijke maat goede medische zorg te leveren. Onze visie is om optimale zorg aan onze patiënten te bieden en hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de gezondheidszorg in Nederland. Binnen MSNW staan samenwerking en maatschappelijke waarden centraal. We leggen een sterke focus op zorginnovatie en de ontwikkeling van nieuwe patiëntgerichte diensten. Als sterke speler en als vitaal bedrijf wil MSNW absoluut het verschil maken.

Kernwaarden

MSNW geeft vorm aan haar missie en visie via de gedeelde kernwaarden, die alle acties en beslissingen leiden van de medisch specialisten en het medisch ondersteunend personeel van MSNW. De kernwaarden van MSNW zijn:

  • goede medische zorg
  • deskundig, innovatief & ambitieus
  • verbindend, vitaal & effectief

Missie

MSNW is een vitaal bedrijf dat staat voor goede medische zorg; de menselijke maat staat centraal. De organisatie is deskundig, innovatief en ambitieus. MSNW speelt een verbindende rol in de regio. Samen richten we de zorg voor de patiënt effectief in.

Visie

MSNW streeft naar optimale kwaliteit van de zorg, voor de patiënt in het bijzonder en de gezondheidszorg in het algemeen. Dit doet MSNW door sterk in te zetten op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe patiëntgerichte diensten. Samenwerking en maatschappelijk ondernemen staan hierbij centraal. MSNW wil als sterke speler en als vitaal bedrijf het verschil maken. Samen met partners de zorg aanpakken door efficiency te verbeteren, korte lijnen te handhaven en actief te werken aan gemotiveerde en geïnspireerde specialisten en een transparante, veilige en kwalitatief hoogwaardige werkomgeving creëren.

Kernboodschap

Bij het Medisch Specialistisch Bedrijf MSNW draait alles om optimale kwaliteit van zorg voor de patiënt. MSNW is ambitieus en zet zich sterk in op innovatie en de ontwikkeling van nieuwe, patiëntgerichte diensten. MSNW wil als sterke speler en als vitaal bedrijf het verschil maken.