Specialismen

Anesthesiologie

Wij houden ons bezig met anesthesie, met intensieve zorg rond operaties en met pijnbestrijding. Daarnaast leiden wij ook arts-assistenten op die in opleiding zijn voor anesthesioloog.

Lees verder

Cardiologie

In het hart-longcentrum van Noordwest Ziekenhuisgroep bieden wij gespecialiseerde hoogwaardige cardiologische zorg.

Lees verder

Chirurgie

Het specialisme chirurgie is een breed specialisme waarbinnen veel uiteenlopende ziektebeelden worden behandeld.

Lees verder

Gynaecologie

Verloskunde, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde vormen samen 1 specialisme.

Lees verder

Interne geneeskunde

Interne geneeskunde houdt zich bezig met aandoeningen aan de inwendige organen. Wij onderzoeken en behandelen bijvoorbeeld patiënten met suikerziekte, nierziekten, infectieziekten of patiënten met verschillende vormen van kanker.

Lees verder

Keel-, neus- en oorheelkunde

Het specialisme keel-, neus- en oorheelkunde, of kortweg KNO-heelkunde, richt zich op onderzoek en behandeling van alle voorkomende keel- neus- en ooraandoeningen.

Lees verder

Longziekten

In het hart-long centrum van Noordwest Ziekenhuisgroep bieden wij gespecialiseerde hoogwaardige zorg voor longziekten, samen met het specialisme cardiologie.

Lees verder

Maag-, darm- en leverziekten

Wij bieden bij de Noordwest Ziekenhuisgroep alle facetten van zorg voor patiënten met allerhande maag-, darm- en leverziekten.

Lees verder

Neurologie

Het specialisme neurologie onderzoekt en behandelt patiënten met aandoeningen van het zenuwstelsel en de spieren, zoals epilepsie, de ziekte van Parkinson, MS (Multiple Sclerose) of een hersentumor.

Lees verder

Oogheelkunde

Het specialisme oogheelkunde richt zich op onderzoek en behandeling van alle voorkomende oogaandoeningen.

Lees verder

Orthopedie

Het specialisme orthopedie richt zich op onderzoek en behandeling van de heup, knie, wervelkolom en schouder.

Lees verder

Plastische chirurgie

Wij voeren reconstructies uit na ernstige ongevallen of oncologische operaties, maar ook bij kinderen die geboren zijn met een lip-, neus en/of gehemeltespleet (schisis).

Lees verder

Radiologie

De afdeling radiologie is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling met behulp van röntgenstraling, geluidsgolven en magnetische velden.

Lees verder

Radiotherapie

Radiotherapie is een behandeling van kanker door middel van straling. Het doel van de behandeling is om kankercellen te doden, terwijl gezonde cellen zoveel mogelijk gespaard blijven.

Lees verder

Reumatologie

Het specialisme reumatologie richt zich op diagnose en behandeling van aandoeningen en ziekten van het houdings- en bewegingsapparaat.

Lees verder

Urologie

Urologie is het specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de urinewegen bij de man of vrouw (nieren, urineleiders, blaas en plasbuis) en de mannelijke geslachtsorganen.

Lees verder