MSNW als werkgever

Wie ben jij?

Even voorstellen: MSNW, leuk jou te leren kennen. Wie bij ons aan de slag gaat, merkt het meteen, we zijn oprecht geïnteresseerd in je talenten én ambities. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en werkt op een op een plek die bij je past. Jouw werkplezier is voor ons belangrijk, want een blij jij functioneert beter. Zeg het maar. Wat maakt dat jij fluitend naar je werk gaat?

Wie zijn wij

Patiëntgericht, innovatief en ambitieus. Dat is MSNW met drie woorden. Met iets meer woorden: wij zijn een maatschap van 191 medisch specialisten. Bij ons draait het om medische zorg voor mensen en daarbij staat de mens centraal, niet voor niets noemen we patiëntgericht als eerste. We willen kwalitatief de beste zorg bieden, voor de patiënt in het bijzonder en de gezondheidszorg in het algemeen. Hoe we dit doen? We zetten in op innovatie en de ontwikkeling van patiëntgerichte diensten. We nemen onze patiënten mee in hoe, waarom en welke zorg we bieden. Om zo de best mogelijke zorg voor en door mensen te leveren.

Werken bij MSNW

Betekent werken voor hét medisch-specialistisch bedrijf van Noordwest Holland. Onze grootste opdrachtgever is Noordwest Ziekenhuisgroep. De Noordwest Ziekenhuisgroep behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Samen werken we aan de beste zorg!

Competenties

Naast functie specifieke competenties, vragen we van iedere MSNW collega de competenties vakbekwaamheid, samenwerkend vermogen en lerend vermogen. Wat we hierin van jou vragen, lees je hieronder.

Vakbekwaamheid

Als professional ben jij verantwoordelijk om je vakbekwaamheid op peil te brengen en te houden. We stimuleren dit door het aanbieden van allerlei opleidingen en trainingen. Waar schrijf jij je voor in?

Lerend vermogen

De praktijk ontwikkelt zich voortdurend en leren is een dynamisch proces waarmee professionals nooit klaar zijn. We vragen van jou een lerende houding om vakbekwaamheid en samenwerking te realiseren.

Samenwerkend vermogen

Bij ons staat de patiënt centraal, bij jou toch ook? Daardoor is samenwerkend vermogen cruciaal. Je kunt reflecteren op je eigen handelen en feedback ontvangen/geven en daarmee verstevig je onderlinge samenwerking. Kortom teamwork!