MSNW als werkgever

Werken bij MSNW betekent werken voor hét medisch-specialistisch bedrijf van Noordwest Holland. De grootste opdrachtgever van MSNW is de Noordwest Ziekenhuisgroep. De Noordwest Ziekenhuisgroep behoort tot de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ).
Wij bieden basiszorg en complexe specialistische zorg aan de inwoners van Noordwest Holland. MSNW staat voor goede medische zorg, is innovatief en ambitieus. Het doel van MSNW is om gemotiveerde, geïnspireerde en vitale medewerkers in dienst te hebben en te houden. Wij streven naar duurzame inzetbaarheid van alle MSNW-ers.

Competenties

Naast functie specifieke competenties, vragen we van iedere MSNW collega de competenties vakbekwaamheid, samenwerkend vermogen en lerend vermogen. Wat we hierin van jou vragen, lees je hieronder.

Vakbekwaamheid
Als professional ben jij verantwoordelijk om jouw vakbekwaamheid op peil te brengen en te houden. Dit wordt door MSNW gestimuleerd.

Lerend vermogen
De praktijk ontwikkelt zich voortdurend, daardoor is leren een dynamisch proces waarmee professionals nooit klaar zijn. Een lerende houding is nodig om vakbekwaamheid en samenwerking te realiseren.

Samenwerkend vermogen
Om de patiënt centraal te kunnen stellen, is samenwerkend vermogen cruciaal. Reflectie op eigen handelen en feedback ontvangen/geven, verstevigen de onderlinge samenwerking.