Anesthesiologie

Wat we doen

Wij houden ons bezig met anesthesie, met intensieve zorg rond operaties en met pijnbestrijding. Daar zitten veel technische aspecten aan vast maar ook veel intermenselijk contact. Wij zorgen voor en borgen de veiligheid van de mensen die hun leven aan ons vertrouwen. Dit doen we in teamverband met onze anesthesiemedewerkers. Elke dag staan we klaar om de beste zorg aan mensen te geven die het ziekenhuis binnen komen om geopereerd te worden of een pijnbehandeling moeten ondergaan.
Daarnaast leiden wij op en inspireren arts-assistenten die in opleiding zijn voor anesthesioloog. Wij zijn werkzaam op de locaties Alkmaar en Den Helder van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Tevens verzorgen wij de anesthesie voor ECT (elektroconvulsieve therapie) behandelingen in een locatie van de GGZ in Heiloo.

We zijn trots op

Wij zijn er trots op dat wij elke dag weer met een op en top gemotiveerd team in een topklinisch opleidingsziekenhuis onze behandelingen kunnen uitvoeren. Ook zijn wij trots op onze inzet voor pijnbestrijding. Wij zijn er voor patiënten met chronische pijnklachten van uiteenlopende aard. Wij bieden elke vorm van pijnbestrijding aan welke wetenschappelijk getoetst is. Zo kunnen wij o.a. de topklinische pijnbehandelingen als neuromodulatie, aangezichtsprikken en epidurale adhesiolyse middels RACZ aanbieden en kan de patiënt volledig en optimaal door ons worden behandeld.

We werken samen met

Wij werken samen met anesthesiemedewerkers die in dienst zijn van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Onze opleiders werken samen met het Amsterdam UMC en VU Medisch Centrum in Amsterdam.